Friday, December 23, 2011

thousand years

people now are madly in love with thousand years song from christina perri kan? ooowh me to! bila baca status dina in facebook, and friends of her bagitau ia adalah soundtrack twilight, terus aku macam owh yeke?

ok sangat teruk, sudah tonton cerita tapi tak tahu lagu itu adalah soundtrack twilight. huhuu...

dan terus pergi lihat official music video, terus rasa macam nak nangis..

why?

sebab i can imagine that this song is dedicated specially for bella from edward. as you guys read my posts on early 2009, u'll know that i am the pathetic edward cullen's die hard fan (edward cullen yer, not rob pat. ada beza di situ). bila dengar lagu ini, perasaan lama muncul kembali! perasaan yang mana aku berada di dunia sendiri, perasaan cintakan edward tanpa berbelah bagi (whaaaat?), perasan berada di forks. haha memoirs. i think i really need to read those books again..dah start rindu..heh..

"i've been waiting a century to marry you, miss swan" kata edward kepada aku miss swan. 

love~




1 comment:

  1. amboi amboi amboi....lain mcm jek bunnyiknyer...

    ReplyDelete