Tuesday, December 6, 2011

sepak u

sabtu lepas, sebab dah lama berangan nak memanjakan diri, aku dengan klik aku bercadang untuk ke ubud spa. waaaah ubud spa!

saje, nak melangsaikan hutang yang berlapuk lamanya. dulu sebelum kahwin, aku dengan klik aku yang sama jugak sikit punye bersemangat pergi survey-survey spa konon nak berspa before kahwin. sebab tak sempat, maka tak jadilah.. huhu sedih..

jadi bila dah ada masa yang terluang macam ni, kami pun bercadang nak buat full body scrub and body mask, mandi cinnamon plus lemon, dan urut seluruh badan. juga dihidang dengan air halia.

harga berbaloi! kami spend selama 2 jam setengah kat situ. rasa fresh sangat. sebab first time pergi mengurut, terasa  relax gila. plus, kulit rasa mulus gitu sampai sekarang.. :) cuma yang tak best nye spa kat sini adalah dekat sangat dengan kedai betulkan tayar kereta.jadi boleh dengar deruman kereta di situ.

bagi aku tempat ni boleh jadi tempat mengurut yang best. service yang baik. cuma kena hilang segan-segan tu sebab dia akan buat  FULL body scrub dan body mask pada kita. full tau! tapi tak delah dekat private parts dan bahagian dada..

harganya pun berpatutan. kalau nak pergi, boleh lah pergi ke seksyen 7 bandar baru bangi ye....!

2 comments: