Saturday, December 3, 2011

sampah

sekarang ni, aku perasan tulisan aku makin lama makin sampah. adakah ini menunjukkan bahawa aku makin dewasa? maksudnya, makin dewasa, makin kurang cerita menarik, jadi makin kurang input? okay, macam lah selama ni input sangat berguna dalam belog ini.

okaylah, bagi meneruskan sampah aku ni, aku nak tulis di sini, aku sudah tonton twilight itu. ye, yang breaking dawn tu, yang kalau pergi beli direct mesti pasti tiket habis, dan mesti beli secara online. plus, azmi mahu aku melepaskan kempunan di hati untuk tonton, walaupun ada sedikit tak sedap hati nak tengok cerita itu..

first sebab aku dah tahu jalan cerita. rindu pula zaman aku obses twilight siries. masa tu post blog semua pasal forks. haha. memoirs.

second sebab aku dah tak excited sangat dengan robsten.

dan mungkin sebab plot kali ini pasal bella pregnant in one shot? mungkin aku sensitif? mungkin aku dengki? yeah wutever.

nak pergi tonton doraemon..

No comments:

Post a Comment