Friday, December 30, 2011

new blog

i think i want to start a new blog.

based on my research. so that i can write what ever i want instead of doodling around in sheets of paper. takkan nak tulis hari ini tak ada result sebab aku pun tak tahu sebab apa. kenapa gel aku kosong? takkan nak tulis tu dalam lab report kan? so maybe i'll start jotting down on what i did, what i found, what is the conclusion, problems, solving the problems, journal that i found, read, important journals, latest papers, latest publications and so on. sebenarnya ada je satu software online yang boleh letak result and discuss about it online. tapi sebab my sv yang memperkenalkan ia, and it seems like he can access what i load in the net, i think no thank you lah.. i takut la.. hehe..penakut..

so there. nanti i beri link blog baru i so that korang yang interested (i bet tak ada pun yang interested, but nevermind) boleh layarinya. hihi..

bye.

2 comments:

  1. wow, interesting. you know i'm always interesting when it comes to science (lol, ayat budget scientist ni...). maybe aku bleh nyibuk meluahkan perasaan mengenai kerja aku juga di sana~ can't wait~

    ReplyDelete
  2. haha,kan?mane tau boleh kongsi cerita..asyik meroyan sorang-sorang ni..kekeke

    ReplyDelete