Tuesday, November 29, 2011

weekend

weekend bau-baru ini adalah sangat best. sangat fulfil seperti susu penuh secawan.

kamis, pergi alamanda semata-mata nak beli shawl.

jumaat alamanda again for puss in boots. super chomel!

sabtu, karoks with the girls.

and ahad, dinner with family at mohamad chan abdullah.

isnin, unfortunately, i need to attend a seminar. the best thing was, free lunch.

i should put pictures on each event kan? tapi i dont take pictures when i'm shopping alone, i dont take pictures while watching puss, i dont take pictures when karoks with the girls sebab camera tertinggal kat kampung, i dont take pictures while having dinner maybe sebab too hungry? and i dont take pictures while listening to talks and having free lunch and met ex labmate.

but the memories remain. thanks for the great days. :)

2 comments:

  1. aiyoo.. mau gambar kah? aku sgt malas nak upload, lagi pun gambar2 banyak blur. but if you want boleh je~

    oh, tgk puss in boots juga? sangat comel bukan? :DDDDD lagi2 time die baby, ya Allah. aku rase nak picit je. cute gile. dan kucing 'ooohh' yang busy body cam mak bedah tu!

    ReplyDelete
  2. i, tk pe pasal gambar itu..the memories itu yang penting.the best karoks session kot. lepas ni let's do it again. and i let sing your fve song twice eh? haha!

    aku sangat suka puss juga..suka time dia kecik dan jawab 'meow' each time orang tanya..nak picit dia jugak!

    ReplyDelete