Tuesday, November 22, 2011

report...report..

alasan pergi biomalaysia memang berbaloi..tapi kalau setengah jam je tak kira...

anyway today, petang je dah chow pergi jumpa arbainah di klcc. gigih tau! drive ke rtm jemput hubby nak lunch same-same di mid valley sebab hubby ada bisness baik kat situ, then hubby hantar aku ke kl central. aku men'train'kan diri ke klcc..

setelah 2 tahun tak naik train.. not bad la. pengalaman lama expert naik train dulu masih boleh digunapakai. even coach untuk wanita tu pun not bad.

sampai di klcc around 4.15, jumpa prof, jumpa arbainah, catching up with kak linda, kak yati, helmi dan lain-lain. banyak booth yang berguna untuk dilawati. tapi sebab kekangan masa, tak sempat.

cepat-cepat pulang sebelum pukul 5 sebab takut ramai orang (balik kerja). naik train ke kl central, tukar komuter ke rtm, balik sama-sama naik kereta dengan hubby ke rumah.

itulah laporan aku untuk hari ni. siapa-siapa yang masih belum pergi biomalaysia, silalah pergi. macam menarik.

2 comments: