Wednesday, November 16, 2011

memory lane

pagi tadi aku gosok baju berbondong. sempat, memang sempat. as from now on (dah lama start since last week) i'll come as i like. sebab memikirkan hal aku yang gaji lagi sikit, and no body cares about me sama ada aku datang atau tidak, and still playing with the waiting game, aku rasa perkara ni wajar. yes, aku memang ambil kesempatan. but for me, the quality is more important. quantity tak berapa nak penting. kalau duduk lama kat office but facebooking 8 hours straight, baik duduk rumah buat kerja mana yang patut.

so, while ironing shirts and baju kurung, kepala otak aku mula memikirkan tentang orang lain. tentang kawan-kawan aku di johor terutama sekali. tentang ina, tentang oli, tentang kamini, tentang azma, tentang eddy, tentang kak waina, tentang bilik L207.

tentang semua memori indah masa study di johore dulu.

woi seronok sangat lah weh. macam nak nangis bila ingat balik sebab rindu sangat.

dan aku terjah blog crunchroll, di mana semua geng roma tulis-tulis. aktiviti makan di old town buat pertama kali, aktiviti main boling di skudai parade di waktu murah di waktu pagi, aktiviti makan di mc dee skudai belakang ut.m, aktiviti main belon di bilik. luahan perasaan stress-stress sebab masa tu semua orang tengah struggle ber'master'.

rindu sangat.

dan di bilik itu juga aku start buat blog ini.

dan di bilik itu jugak kami discuss kerja-kerja kami sesama sendiri, mungkin boleh diaplikasikan kepada kerja sendiri.

rindu sangat.

rindu sangat sampai nak nangis.




sobs... :'(

p/s: yup! dulu aku memang kurus..sedih lagi..hihi..

No comments:

Post a Comment