Friday, November 11, 2011

headache

aku pening teruk hari ini, hence tidak pergi kerja. perut aku menyucuk-nyucuk sakit. adakah ini petanda aku berpenyakit kronik? God knows. aku tidur sampai pukul 3, tidak hantar suami pergi kerja di depan pintu seperti biasa.

ada sesiapa tahu kenapa tiba-tiba kita sakit kepala yang teramat sangat? migrain kah? aku selalu dengar migrain akan berlaku di sebelah kepala. ya, aku juga. aku pernah pergi jumpa dr untuk kes ini, tapi aku tak ingat apa dr kata. tapi dr tak sebut migrain pun. yang penting, aku memang tak ada apa-apa masalah. infact, aku pernah pergi x-ray kepala otak aku ni. dr kata tak ada apa-apa yang pelik di otak.

mungkin stress kot.

by the way, my brother's wedding day dah nak dekat. ada sebulan lebih sikit je. so sekarang sedang kumpul barang untuk buat hantaran. excited. this time konsep agak sama, menggunakan bunga sebagai hiasan di keliling hantaran. mungkin bunga yang digunakan adalah bunga tissue, idea dari internet. nanti aku akan letak di sini outcome dia macam mana. semalam aku ada buat sikit, looks great. modal pun sangatlah tak banyak! aku hanya guna tissue ikea. hee..

so that's all for today. have a nice weekend everyone.

No comments:

Post a Comment