Tuesday, October 18, 2011

yummier..

aku terjumpa balik gambar hantaran yang pre-hantaran (it means that gambar hantaran yang aku sendiri tangkap gambar tersebut dengan ikhlas hati nak load dalam ni). gambar yang diambil sebelum ni bagi aku tak nampak yummy. sebab nak dijadikan cerita, gambar itu semua adik aku yang amek. kamera tak canggih pulak tu, kualiti gambar kurang jadi tak nampak details. sebab aku pandai tangkap gambar (note: berbanding adik aku), jadi nak jugak letak gambar ini bagi nampak yummier. lagipun masa aku nak upload, komputer aku buat hal pulak daaah...aah, layankan ajelah.

bekas ini untuk mengisi coklat dan gula-gula

bekas ini untuk mengisi buah

bekas ini untuk mengisi cincin. aah ada bunga senget pulak kat situ.

bekas ini untuk mengisi kain baju nikah

sorry mungkin ada pertindanan post di situ. i nak update hari-hari tapi tak de idea. hee...

adios amigos!

2 comments: