Thursday, October 27, 2011

walk in closet

i love walk in closet. semua perempuan dalam dunia nak walk in closet. kalau mereka yang kata tak nak tu mungkin tak normal. or tak perempuan. so perempuan yang kata tak suka walk in closet, cepat kata suka cepaaat!!

tapi bagaimana kalau rumah kecil tiang seribu? nak mewujudkan walk in closet adakah itu kerja gila?!

sila tengok closet carrie bradshaw. walau apartment yang kecil, masih mampu ada walk in closet. jadi untuk mempunyai walk in closet (woi penat nak tulis walk in closet banyak kali) adalah tidak mustahil sama sekali asalkan pandai susun atur perabot.

jadi di sini aku nak memperkenalkan cara genius to the max mencipta walk in closet walau rumah sempit macam tin sardin. terima kasih kepada ikea sebab memberikan idea bernas ini! sekarang otak sedang ligat berfikir macam mana nak susun atur perabot blik sendiri untuk ada wc sendiri.

hmmm...


ikea's

tapi masalahnya, bilik aku agak bersegi-segi jadi perlu fikir dengan hebat untuk mencipta satu wc idaman sendiri. tapi kalau dah jumpa solution nya mesti best! mungkin dalam masa terdekat ni akan cuba untuk susun atur perabot! it's been almost one year, and for the second year, pemandangan dan suasana harus bernafas baru :).

hope that it will inspire the girls out there yang nak ada wc sendiri! go check out ikea's website here


have a nice day everyone!

No comments:

Post a Comment