Sunday, October 23, 2011

movie marathon

first movie, sex and the city. lama tak tengok. rindu. terngat zaman tonton cerita ni dengan nora. one thing i like about this movie is friendship. bestnye kalauada 3 orang kawan yang sehidup semati yang boleh sokong kita in whatever condition we're in. nice..

second movie, Thor!.. tengok sambil baring, kepala pun start pening, honestly, cerita ni tak best. nasib baik tk tengok kat cinema. kalau tak nangis sambil tidur. but still boleh tengok sampai habislah. aku bagi 1/4 bintang boleh?

anyway, duduk rumah di hujung minggu adalah heaven juga. :)

4 comments:

  1. omg ajue aku juga sgt obsess dgn sex n d city... kalau tgk 6 seasons dvd tu blh berulang sampai puluh2 kali, pastu siap hafal skrip... mmg best kan ada kawan 3 org tu.. aku slalu imagine nk jadi cm charlotte... hehe

    ReplyDelete
  2. ak pon xsuke thor...erk
    p/s : mmg best belingkar kat uma mase cuti skali skala..rase macam raja=)

    ReplyDelete
  3. dina: betul! aku nak tengok the whole season tak tengok sampai sekarang tapi movies dia memang buat aku nak tengok sampai banyak kali! kalau tak tengok rindu.. :)

    Juli & shima: Thor serius tak best..mungkin untuk tengok cgi dia okalah kot. penat nak tungggu sampai habis.. huhu

    ReplyDelete