Friday, October 14, 2011

gatal..

tangan ini sangat gatal mahu buat craft and design ni *garu-garu*.
especially hantaran, deco meja, deco-deco eric (huh?)..idea tengah mencurah-curah macam air ni. cuma tak ada tempat nak curah + tak ada duit poket untuk beli barang tambahan eg: kain, reben, kain-kain, lace.. last time buatkan hantaran adik, terus rasa macam ya Allah bestnya kalau kerja macam ni..

sanggup tak tidur pun tak apa. husband tengok pun pelik. sambil buat kerja, sambil senyum-senyum. kalau penat pun tak pe nyaah! asalkan hati gembira. renyah pun tak apa. penat pun tak apa.. semua pun tak apa lah!

masa tu, aku baru tahu yang memang seronok kalau buat kerja yang kita minat.. masa berlalu pun tak sedar...

okaylah sekarang, ada siapa-siapa nak bagi aku buat hantaran tak? bagi duit modal beli barang je. aku buat. meh meh meh...

2 comments: