Sunday, September 18, 2011

tahun ini tahun ukhwah

yes, tahun ini walaupun tak banyak pergi beraya, just pergi melawat dina and baby aydan yang supercute tu alhamdulillah kunjungan dari rakan-rakan ke rumah sangatlah dihargai. sangatlah happynya mungkin sebab ini kali pertama aku menyambut raya as husband and wife. kebanyakan wife nye punya kawanlah. husband punya kawan tak datang melawat sebab husband pun outstation terus dari balik cuti raya hari tu sampai hari ni. hu..

thanks, shima and family, kamini and gab, joe and lin and syam and leesa, kak su, ika and family sebab datang melawat i dan merapatkan ukhuwah sesama insan. thanks to ina sebab melawat teratak abah mak aku masa aku kat kepong hehe.

tahun depan insyaAllah, aku akan jalan raya-raya ke rumah kamu semua ye.. :)

2 comments: