Thursday, September 29, 2011

kaki jeans panjang?

kalau sudah ditakdirkan pendek dan besar punggung (macam aku) haruslah ada masalah jika hendak membeli jeans yang suai padan dengan kaki. kalau saiz seluar berkadaran terus dengan tinggi tak pelah juagk kan. namun, kalau jeans terlalu panjang macam mana? kalau alter hujung kaki, habislah corak unik yang kat hujung kaki tu? jadi di sini saya ingin memberi satu tips yang saya belajar dari just something i made, its clever!!!!!!


terjah cara genius ini di situ ye!

2 comments:

  1. Lepas ni aku hantar jeans kat ko boleh? hehehe

    ReplyDelete
  2. haha, dina. sebab senang la kena buat sendiri puan dina. kalau bagi kat aku tambah kos duit minyak kereta semua same je hantar alter kat tailor..kekekekeke...

    ReplyDelete