Saturday, September 24, 2011

happy moment

selalu dengar cerita depres dan sedih kan? sorite now, i nak story mory cerita gembira pulak. mari mula dari semalam-semalam..

oh wait. gambar tak ada lagi so tunggu lah..

but briefly, konvo sangat best even gambar sikit (maybe because aku rasa muka aku okay dalam gambar dan tak nampak tua dan tak nampak GEMUK SANGAT  nampak macam sangat happy even though saangat penat, and all the pictures worth 10 thousand words (kire sendiri).

and this time camwhore gila dalam dewan, ambil scroll dari sultanah yang sangat cantik dan sopan dan oh sukanya saya, ada belon jatuh from top of the dewan, belon-belon..walau penat dan lapar, still gembira...

nanti update lagi..

~from pasir gudang with love~

No comments:

Post a Comment