Thursday, August 25, 2011

invitation

actually i got this letter a few weeks ago. sebab posted to my mom's house, jadi baru ambil baru-baru ni. soooo exited. ^0^


tapi tak excited macam first degree dulu. tapi kali ni rasa berbaloilah segala usaha yang telah dilakukan selama ini. tapi so far, tak delah pernah nagis buat master ni macam degree dulu. kenapa ye? mungkin master aku mudah sangat kot. tahap undergrad je kot. haha.. whateverlah. as long as aku grad dan boleh guna this scroll untuk peluang pada masa hadapan. doakan aku ye kawan-kawan. hidup ini sangat susahlah.. sobs..

chaiyok in life!

*update: suddenly i remember, memang i pernah nangis masa tengah buat kerja. sebabnya, there's something wrong with the tubes and the medium burst out. habis lab bau makanan bayi. i nangis sebab that thing berulang sampai 10 kali until we bought a new tube.. huhu.. nampaknya yup, its berbaloi, and it was not easy after all. :)

2 comments:

  1. congrate ju-are! nak datang tapi jauh~ oh, bilakah agaknye masa aku akan tiba? adakah akan tiba? huhu.

    ReplyDelete
  2. hey mestilah tiba! nanti kalau ko grad aku datang boleh since aku live nearby.. :)

    ReplyDelete