Friday, July 8, 2011

sabtu

aku and encik suami pulang ke kampung batu pahat sabtu jumaat lepas. sambil melawat family mertua dan naufal budak kecik nakal tu, dah bulat besar-besar untuk 'save the date' wedding fadila. fadila is my dearest friend back in uni masa undergrad dulu. dialah budak pandai, budak duduk paling depan, budak yang happy go lucky, the very positive one i might say, and a very nice girl.

sebab fadila ini baik sangat, jadi suka sangat kawan dengan dia, bersopan-santun dan selalu bising tak ada boyfriend - tu dulu, sekarang? dah kawin! hehe...

well masa undergrad nak masuk third year, kami sama-sama buat praktikal dekat ivM. dulu nama nya institut ha.iwan kluang. praktikal sini sangat best! rasa macam main farmville tapi di dunia sebenar :D. ayah and mak fadila staff dekat situ, jadi fadila duduk kat situlah dekat kuarters. sebab aku duduk hostel, jadi fadila akan ajak datang rumah setiap selasa dan rabu semata-mata nak tengok CSI. ooooowh, we both love CSI gila gila, and the best thing is, the whole family will watched it with us. termasuk emak abah adik fadila. rasa supportive dan disayangi.. :')

tapi tu dulu, cerita banyak banyak pun sekajang surat tak habis. sekarang, she's happily married to her beloved husband, murad. :)



wedding sangat gah okay!i like it very much especially the tent (lihat khemah yang sepanjang-panjangnya) and the twirling pelamin. and the kompang. kompang ornag johor paling hebat dalam dunia kot! duduk sejam dengar pun tak pe sebab berbaloi. that is why i love johor very much, nasib baik i kahwin orang johor :) (okay bukan sebab kompang saja), the food was nice, and i am sure this wedding was planned well by fadila and her family. the door gifts is nice (got two vantage mugs and i left it at my mil house) and this;


dapat ini selepas tulis sepatah dua kata dalam guest book pengantin. ooh aku tulis sangat merepek dalam tu ye.

to fadila, selamat pengantin baru! so happy for you!

No comments:

Post a Comment