Friday, July 1, 2011

remember me.

i am now reading remember me by sophie kinsella. bukak middle of the book, boleh pulak sangkut baca. lagi suku nak habis. cerita memang best, terbaik...

i think i want to start back my obsession towards books. i dont mind reading back all my books for the second time. ada yang dah nak masuk 3 kali (macam twilight). rindu pulak zaman suka buku dan gila beli buku masa dekat u.tm dulu, plus, mph dekat je kot. bila-bila boleh pergi tanpa perlu memikirkan tentang duit minyak (tapi kena fikir tentnag harga buku yang mahal..oh kena cari tempat jual buku second hand yang best).

dan bila baca buku boleh menambah vocabulary aku yang semakin dilupai. nanti boleh tulis belog dalam bahasa inggeris macam air. bila baca, macam baca buku jugak. seronok.

misi utama lepas ni, nak angkut semua buku yang tersusun atas almari dari rumah kepong bawa ke sini. sebagai surirumah tangga yang berilmu, haruslah mencari peluang terbaik untuk mengisi masa lapang dengan perkara yang berfaedah.

you go girl!

No comments:

Post a Comment