Tuesday, July 19, 2011

dina's baby shower

ahad lepas, kami kami dan kami (azalea, aku, azrina, aiffa, azmilia, yati and nad) telah membuat satu baby shower party 'terkejut' untuk dina, the mommy to be. semua dah diceritakan oleh Ina kat sini. personal opinion; party sangat best! makanan semua sedap! kek comels pun sedap! bihun ina sedap! kek cheese dari adik azza juga sedap! sambal sotong sedap! baked macaroni sedap! mengunyah otak-otak pohpia liat juga sedap..personal opinion semua pasal makan..hehe..

cute cakes - pics all credit to ina
all of us

beside makanan sedap, terasa happy juga sebab jumpa mereka-mereka ini. susah nak jumpa and borak best-best macam ni. and surprise party pulak menjadi, setelah jerih perih ber'msg'an di facebook.. :) we had fun.. seronok sangat rasanya..

well friends, walaupun ini baby shower Dina, aku rasa dishower juga :P..seronok gila sebab jumpa korang semua. oh friends, you're the best!

6 comments:

  1. aku pun seronok jumpe kau~ :DDDDDDDDDD

    ReplyDelete
  2. walaupun aku xde...aku pun seronok jgak. wuhhhu!

    ReplyDelete
  3. ina: beronok ronok kitaa!!

    faeza: thanks for the game's idea. bebudak ni buat perangai gila main games tu...

    ReplyDelete
  4. semua makanan yang disenaraikan di atas adalah sedap!! ok tiba-tiba rasa lapar. dan kek-kek kecil itu adalah sangat cantik. very nice tengok friendship korang juga.

    Oh, Lelakimu Istimewa !
    Sibuk Jaga Hati Orang, Hati Sendiri Sumbat Dalam Tong Sampah

    ReplyDelete
  5. oh thanks miss Y. thanks terjah my blog too.... :D

    ReplyDelete
  6. games tu faeza punya idea ke? ishh knp faeza x dtg skali baby shower ku???

    ReplyDelete