Thursday, July 28, 2011

2 things..

johor yang jauh,

atau bangi yang dekat?

research,

atau rutin work?

u.tm,

atau u.pm?

oh by the way. tadi petang azrina singgah rumah. so sweet lah u melawat i yang keseorangan kat sini even though tujuan asal u nak pergi Uk.m. :)

and sekarang kecut perut nak tengok bola jadi melarikan diri ke bilik dan taip ini. kalau aku kat stadium mesti rugi tiket sebab asyik menyorok belakang abang jual burger.

2 comments:

  1. ajue!!! jangan pegi johor! duk bangi diam2!!! btw ina sgt sweet menyinggah hehe... kalau aku x sarat boleh kita jln2 kt ikea tgk2 bookshelf.. =)

    ReplyDelete
  2. owh dina..aku memang nak pergi ikea tapi tak tau bila. but not looking for bookshelf, lari budget..maybe pergi lihat flower pots yang comels. ;)

    ReplyDelete