Tuesday, June 7, 2011

thesis..

hellooow.....

thesis i dah hantar! yey 18 kali boleh tak? so waiting for senate meeting, to check all the thesis layak grad ke tidak..of course layak grad..separuh mati aku buat labwork and writing okay. sila bagi aku grad bulan sembilan ni.

jadi bila dah hantar thesis ni, lepaslah lagi satu bebanan hidup. bye bye master and hello phd. bila nak buat phd ni? bila?

so for my own note, sebab aku sendiri cuai tahap dewa, jadi terpaksa bazirkan hampir satu rim kertas. banyak! lepas tu print kat kedai sia-sia sebab margin larilah..pening kepala aku. jadi on thursday, pergi print kat skudai je, terus buat hard cover terus. besoknya ambil. jumlah untuk satu harcover thesis is rm20 sebab ada italic. jadi semua adalah rm120. walaupun ada salah eja perkataan 'sarjana' jadi SAR1ANA aku redha je sebab nasib kat tulang buku je. hopefully taiada siapa lah perasan hendaknya walaupun aku perasan.

and trip to jb? macam biasa best ah. setiap kali nak pergi to jb, mesti kata nak balik jb or turun jb. awwww, rasa jb macam rumah kan? bila pergi makan seafood dekat kampung pasir puteh area pasir gudang lepas tu makan pulak kepah goreng kentucky sedap gila and sotong goreng tepung terus rasa rindu gila kat jb kot! terus teringat senibung jugak, rindu jusco tebrau, rindu makan sizzling stonegrill kat jusco bukit indah dan main layang-layang kat bukit layang-layang. dan nasi ayam penyet area jb memang terbaek!

dahlah tulis banyak-banyak nanti nangis kerinduan..kekeke

No comments:

Post a Comment