Tuesday, May 24, 2011

zooey deschanel

know this girl? i just don't care about the existence of this girl until i saw 500 days of summer. isn't she cute?

pic from google.

no i'm not a freakin lesbo. but i just adore her cuteness....want myself to be cute like her. sure not. muka macam nak mintak penampar je. anyway, wish my daughter lah macam dia. can i, GOD? please? can i have a daughter? and cute like her?

*kalau ada rezeki janin di perut, kena letak gambar zooey as a desktop background. orang kata kalau kita tengok muka zooey contohnya, nanti anak cute gila macam zooey jugak, boleh tak macam tu? :P

3 comments:

  1. Boleh..boleh..boleh. dalam majalah Pa& ma aku penah bace. mende2 macam ni boleh mempengaruhi anak dalam perut.



    zura, janin dalam rahim la, dalam perut makanan dan asid perut adelah...hihihi :p

    ReplyDelete
  2. erm, masa mak aku ngandung kat aku dulu, dia cakap dia gile kat rahim maarof. hari2 dia tengok rahim maarof nyanyi kat tv. kuar je aku, takde lak terror nyanyi camtu. warna kulit apetah lagi~

    tapi usaha tangga kejayaan. go zooey junior!

    ReplyDelete
  3. hahahah! korang ni lawak lah..yelah fashya, janin dalam rahim..silap.kekekeke..arina: mana ko tau ko tak ada kenan rahim maarof..mana tau cara dia cakap ke, cara dia nyanyi ke..suara tak sama gaya sam..cer ko selidik lebih dalam tengok..kekekeke

    ReplyDelete