Friday, May 6, 2011

wedding azalea

azalea dah kahwin nak dekat seminggu dah. takpe. nakpost kat sini jugak sementara masih sempat. anyway, gambar dah banyak post dekat fb.


gambar macam sedikit blur sebab kamera tak berapa bagus.. love songket. lepas tu tanya azmi, eh kenapa kita dulu tak pakai songket eh? rugi-rugi. eh nak kahwin lagi sekali boleh ke?


the pelaminan. sekarang banyak pelamin macam ni kan? nice..and the most tempting thing is..


kegemaran! 5-tiers-cake. best! and the best thing pulak...

serang kek itu!!!! 

okay, actually aku and ina and azmi helped dina and ajai distribute kek itu. kek sangat besar, boleh bagi satu dewan tau! best!

and lepak sampai petang..penat, but fun..cewah cam aku pulak pengantin nak penat ek..

so lastly,


selamat pengantin baru! welcome to the club. semoga berbahagia hingga ke syurga! *aku berisi sangat kan? berisi dengan lemak tepu..hehehehe...*

No comments:

Post a Comment