Thursday, May 26, 2011

my sweet little purse

she is missing..missing in action. i just couldnt remember at all, where did i put it?

last time, aku beli roti gune wallet tu, lepas tu zas, hilang ingatan..aaaargh macam mana ni? dalam kereta tak ada, dalam rumah dah semua tempat aku cari. kat office dah tak de. confirm hilanglah tu..tidak syak lagi..

jadi tadi dah telefon bank untuk block akaun. charge untuk dapat kad baru, rm12. sedih..

lepas ni nak kena buat ic pulak. dengar cerita charge untuk ganti ic baru rm100. sedih lagi.

lesen kereta...

duit..

setem..

purse kesayangan aku..

tengah tengah tak ada duit dan nak berjimat ni lah Tuhan bagi ujian macam ni pulak.. adoi..

tabahkanlah hati yang kudus ni..

No comments:

Post a Comment