Thursday, May 12, 2011

bile kita boleh pergi dating berdua berhari-hari ni yang?

oooh! aku rindu nak pergi tepi pantai. rindu nak snorkeling, rindu pasir puteh dan air laut jernih nampak kaki, dan batu karang warna-warni, rindu seafood, rindu jerit atas boat bile pakcik bawak boat buat aksi stunt di tengah laut lepas.
redang 2010
perhentian 2009
perhentian 2009

rindu naik banana boat, rindu makan tapi baju basah kuyup dan kaki berpasir, rindu buat istana pasir, rindu mandi laut tanpa segan silu.

pangkor 2009

pangkor 2009
rindu sejuk gunung, rindu travel jauh dalam kereta sambil hati excited nak tengok bunga, rindu ladang teh, rindu bilik hotel tanpa aircond, rindu kabus pagi, rindu strawberry, rindu teh panas dan strawberry cheesecake waktu sejuk-sejuk dan rindu pasar jual bunga ros 3 bundle rm10.




Cameron highland 2010

so mr hubby. when we can do this together??

2 comments:

  1. wow perhentian..syiiokkk nyyee..
    baru nk plan ke redang..
    tp rmi plak kengkawan g perhentian..
    haaiisshh make me kompius rrr...yg mn 1 g besh..huhu

    ReplyDelete
  2. i prefer perhentian..

    tapi tak jauh beza pun.. both cantik gile!

    ReplyDelete