Wednesday, April 27, 2011

macam ba...

boleh lah sambung.. ba..ba...by ke, ba...ngau ke, ba...sikal ke...

sometimes diri ni stress sikit je. lepas tu orang tu tambah, orang ni tambah, internet tambah, menyampah! i wanna write about this stupid dr tapi takpelah simpan dalam hati je.. len kali jangan pergi klinik tu lagi. tu je..

atau lain kali jangan kawan dengan si anu tu lagi. tu je..

atau lain kali buat pekak je..

buat bisu keee...

atau lain kali sepak je bontot dia...

stress,tolong blah dari hidup aku boleh?

2 comments:

  1. xboleh, sebab kalo hidup tak stress xbesh..hahahahha

    ReplyDelete
  2. tapi stress boleh mendatangkan kemurungan! cewah!

    ReplyDelete