Thursday, April 7, 2011

as long as you love me

this morning, I listened to fly.fm. gua gelak sorang-sorang dalam kereta. ada dia kata minat lagu backstreet boys adalah memalukan? siapa tak setuju boleh angkat tangan macam saye....*usop.

jadi adakah minat backstreet boys yang dulu orang gila-gila minat kat nick carter macam sekarang orang minat gila gila kat justin bieber adalah memalukan? hmm, aku tidak die-hard fan tapi sebenarnya agak segan nak mengaku minat backstreet boys kot. tapi tipu gile tak minat bila hafal lirik lagu 'as long as you love me' dari awal sampai habis. lepas tu gelak-gelak lagi dalam kereta sorang sorang sebab teringat masa form 4 beli kaset bsb lepas tu bangga gila dengan mizah sebab poster yang aku dapat lagi besar dari poster dia kot! lepas tu aku lekat kat mana huh? lupe..

by the way, bile orang tanya aku malu nak mengaku aku minat bsb sebab lepas tu eminem terus menjulang nama, bajet hiphop lalu minat eminem pulak.. boyband tak main arh.. zaman dulu boleh la... :P boyzone, 911, dont go changing rearranging..hold on to the world sensation! zaman dulu bolehlah kot. cuba ada ornag nak buat balik boyband sekarang, kena boo atas pentas kot..


kena terima kenyataan jugak dulu minat bsb. walau ada sedikit malu (sedikit je) walau sekarang minat mcr. mcr cool ape. tapi nanti dah usia awal 50-an malulah pulak kot nak mengaku minat mcr. bayangkan cucu aku nanti cakap ape "nenek likes MCR. she head bangs until now" sambil dari dalam rumah aku kedengaran lagu 'I'm not Okay' - i'm not okay sebab dah tua..huhuuuu...

tapi atas sebab rindu, aku nak letak jugaklah lagu as long as you love me buat tatapan peminat semua. hahahahaha *gelak malu..




i don't care whooo you arre, where youre from what u did, as long as you love me...keh keh keh...

4 comments:

  1. oh tanpa segan silu aku ngaku aku peminat backstreet boys dulu. ade kaset from first album sampai black & blue kot, hehe. sebab aku suka pop and dance act, so bile bsb takde, n-sync berpecah, britney menggila, tu yang aku start cari kpop, jpop lekat sampai skang, heh. pastu aku memang suka tengok pretty boy ni, so memang lah aku suke nick carter tu dulu. tapi maybe sebab masa tu aku umur 17, nick carter umur 21. skang nak minat bieber rasa berdosa, kekekek. tapi bieber comel siut, aku buat adik angkat je laa.... hehe

    ReplyDelete
  2. nanti ko kene tuduh pedophile oleh yah kalau minat justin bieber! hak hak hak! by the way, aku mengaku jugak lah aku pun ade per 1st album sampai black and blue. kekekeke...

    ReplyDelete
  3. tapikan ade sorang mamat dalam Glee muka cam bieber. mature sket ar dari bieber, so dosa tak besar sgt kot kalau minat die, heheh

    ReplyDelete
  4. aku tahu mamat ittew!!! oh boleh lah minat..aku approve..:P

    ReplyDelete