Wednesday, April 13, 2011

3F's buat lucky draw tau!

3 f\

oh 3F's. i suka belog you, i suka gambar you and i suka dressing you, i suka artwork you juga (wow, kipas!). anyway, 3F's buat lucky draw jadi i nak pilih barang percuma yang i nak dapat kalau lucky..


i nak semua! ok tamak di situ.. i suka buku, jadi i nak LD1 sebab cerita the wedding girl dah tak berapa sesuai dengan i..:P i pun nak shawl jugak jadi i nak LD4 yang warna purple ittew sebab i suka warna purple..

oh menggeletiknya i tulis entry ni..harap i lucky okeh! woot woot!

more info boleh tengok di belog 3F's ini..

*mode gembira sebab aku mimpi Jozan, boleh? sebab dorang buat lawak, jadi gelak sepanjang tidur. :P

No comments:

Post a Comment