Wednesday, March 2, 2011

pickaboo!

hola!

cuba teka apekah yang mengejutkan aku paku pagi tadi semasa menyidai kain?


giler scarry main kuis-kuis plastik pulak...penat jantung aku berdetak kuat-kuat..haha...

si kucing mata biru. even though sejak kebelakangan ni aku macam ala-ala berdendam dengan puak diorang ni, tapi tengok si kecik ni comels pulak..

dah dah pergi balik ek tempat asal. jangan berak kat sini sudah...

aku tutup pintu, tak lama lepas tu, aku jenguk balik dia dah tak da.. cis baru nak buat binatang peliharaan. hehe..

2 comments:

  1. oh god, cantiknyer mata die~

    ko kalau nak bela kat luar rumah, bagi makan je kat luar pintu, jangan sekali-kali jemput masuk rumah sebab if dapat kucing yang shameless, habis arr die buat rumah ko cam rumah rehat.

    en azmi suka kucing kah?

    ReplyDelete
  2. kitorang both okay jer ngan kucin..dah jadi penghuni tetap kat belakang rumah ni, sebab ada bakul and kain. tapi tak pernahbagi dia masuk..anyway, best juge ada die ni hehe..

    ReplyDelete