Monday, February 7, 2011

wide leg

i have 2 pairs of wide leg pants. walaupun sedar diri gemok tak seswai gile untuk pakai wide leg nanti nampak kaki lebih besar, nama pun wide leg kan...tapi keselesaan melampau macam pakai kain memang terserlah lah! yang pasti, i love my wide leg pants. rasa lebih bersopan pun ade kot. and their come back makes me feel confident to wear them! bukanlah selama ini aku tidak yakin hendaknya. kira lebih yakin gitu...

the wide-leg. credit picture: tonguechic

what say you?

2 comments:

  1. weiihhh! aku pun suka gile~ skang tengah nak cari satu sebab aku takde lagi. kat mana nak beli?

    ReplyDelete
  2. both aku beli di WH..tak tau lah kat tempat laen ade juge.. :)

    ReplyDelete