Thursday, February 17, 2011

sarapan di mana?


it's a good food..

and because of having such a free time in the morning, and plus, watching chef at home lagi, terus semangat nak masak pagi-pagi morning..

masak pagi-pagi morning adalah bukan bidang aku selama ni...

tapi mungkin sebab semangat rumah tangga kan.. jadi wujudlah spiral bodo-bodo je nih..

ok lah tu kan..:P

2 comments:

  1. oh wow, italian breakfast! look tasty! ape comment en azmi? =D

    bilakah agaknye untuk aku mendapat invitation to your house warming party?

    ReplyDelete
  2. bahaha! itu spiral bodo-bodo je, plus selagi aku tak tanya, selagi tu dia diammmm je bile makan..

    house warming? hahahahaha! tunggu aku stabil dulu keyh?!

    ReplyDelete