Wednesday, February 2, 2011

johor fc


pandangan dari office oli..

yup, aku berada di johor lagi, aku cuti 2 hari.. walaupun johor kebanyakan tempat nye banjir, tapi skudai tidak banjir. semoga perjalanan lancar balik kl nanti. tapi semalam, masa on the way ke johor naik bas-dua-tingkat-tak-best-langsung-sempit-giler-rimas-claustrophobia-aku!-aku nampak kiri kanan highway dekat area muar dah macam laut, hanya nampak kepala pokok kelapa sawit je. kesian orang-orang kat sana. aku doakan semoga air cepat surut dan mereka boleh pulang ke rumah secepat mungkin.

aku doakan juga semoga student-student kat mesir tu selamat lah hendaknya..

tiba-tiba malapetaka menimpa-nimpa kan? takut aku...

No comments:

Post a Comment