Tuesday, March 1, 2011

buku foto yang best..

saya sudah jatuh cinta dengan photobook malaysia.

jatuh cinta, jatuh cinta, jatuh cinta!

.
.
.
.
.
.
.
.

eh tiba-tiba speechless.. haha, nampak sangat teruja lebih. by the way, silalah pergi jengah website itu, ada 40% less promo tak salah aku. dan printing quality macam sangat cantik!

plus, aku bercita-cita juga ingin print the rest of our wedding pictures yang tak print lagi tu. plus, rancangannya nak pakai sticky album je. tapi bila difikirkan balik, sticky album sahaja hari tu aku survey tak dalah murah sangat pun, around rm50 kot. lepas tu nak print gambar lagi kat kedai, sekeping boleh jatuh harga 23 sen. seratus keping? 23 ringgit...cis berkira betul.. saje je nak photo book yang mahal itu..

tapi apa salahnya kan? cantik sangat macam nak nangis ni!

the rest, pergi jengah website itu okay!

contoh photobook aku.. contoh aje...

dah pergi website tu sekarang.. segala-galanya ada kat sini.

No comments:

Post a Comment