Tuesday, January 25, 2011

Penang

after chit chatting, gelak ketawa di kedai roti canai, pakcik-makcik semua babai balik ke rumah while my family and i nak berfoya-foya pergi penang. cadangan sebenar, kereta kabel bukit bendera lah kan...konon after naik bukit bendera turun dan terus balik. tapi ape kan daya,

it is still under construction! ape jadah nya! - ha kan dah berbahasa kasar. i tak suka tau! sejak pergi kenduri salman 2 TAHUN LEPAS kot still under construction ke maintenance ke hapa ke, apakah lagi tempat menarik di penang kalau tak dapat naik kereta kabel?!

mak kata last time pergi kata pembinaan sampai Disember 2010. sekarang dah Januari hokay...! -marah ni..

jadi apakah tindakan seterusnya? meredah jam pergi ke destinasi mengikut kehendak hati. nampak signboard taman rama-rama ke hah? hah, yelah, penang butterfly farm.

sebab kami ramai, jadi rm19 seorang adalah tak berbaloi.. ok jom lah pergi tempat lain. taman rama-rama yang glemer giler kat kl pun berapa hengget je. huh..ish emosi ape hal?

kenapa kualiti gambar tidak baik? oh, luar kawasan butterfly farm memang cantik. memang sangat welcoming. tapi kami tumpang tandas ajor..:P

jadi kami teruskan perjalanan ke satu tempat yang lain pula.. apakah tempat itu? tunggu lagi satu entry.. hehe..



No comments:

Post a Comment