Monday, January 10, 2011

my bff contest..


tengok tu, comel tak hadiah???!!!
excited tak nak join???!!!

i tau ni pun dari maria elena the greek helen
i excited sebab boleh duduk hotel..hehe..
dan i ada gambar dengan bff yang mendapat hit hebat di fesbuk..
so azrina, i nak ambil gambar kita dua boleh?
boleh laa...

jadi bagaimanakah caranya?

Caranya:
-pilih gambar kamu bersama kawan-kawan rapat kamu. samada gambar berdua atau ramai. yang penting, mereka adalah BFF kamu! pilih gambar yg paling menarik. pilih 1 keping gambar yg terbaik sahaja.
- emailkan gambar tersebut, nama penuh, dan facebook kamu kpd order@eightdesignsboutique.com
- kami akan masukkan gambar kamu kat facebook fan page eightDesigns
- gambar yg dapat like/undi terbanyak akan menang mengikut susunan hadiah!

apakah syaratnya?

Syaratnya:
- BFF kamu mestilah seorang perempuan. hehe. takmau gambar bersama boyfriend/suami :p
- kamu dan BFF kamu mestilah berpakaian sopan. tak kesah la baju yg kamu pakai tu beli kat mana-mana pun. asalkan berpakaian sopan je. mestilah gaya eightDesigns! jika kamu/bff kamu seorang yg freehair pun boleh join contest juga :)
- gambar yg posing gile2 dan kelakar dialu-alukan =D
- like/undi yg diterima mestilah genuine, daripada rakan-rakan facebook kamu yg tinggal di Malaysia.
- hadiah shopping voucher eightDesigns dan penginapan di hotelCrowne Plaza Mutiara KL tidak boleh ditukar dgn wang tunai. eightDesigns berhak mengubah hadiah yg ditawarkan tanpa sebarang notis.
- hadiah penginapan di Crowne Plaza Mutiara KL mestilah ditebus dalam tempoh 3 bulan dari tarikh keputusan diumumkan
- eightDesigns berhak membuat sebarang perubahan kepada pertandingan ini.

Tarikh tutup penyertaan: 30 Januari 2011
tempoh mengundi akan diberitahu kemudian :)

sebarang pertanyaan boleh email sue@eightdesignsboutique.com :)

Jadi, jom laaa jom laaa jom laaaa join contest nih supaya boleh bersuka-ria bermalam kat crowne plaza mutiara kl..

plus, butik nye dekat aje dengan bangi so kalau nak bersuka ria dengan hadiah voucher adalah senang.. :D

okay, this is ina and me, ader jerh gambar ni kat belog ina and facebook beliau.. :)


eh jangan lupe pulak jengok belog eight designs boutique ni jugak, okay! i suka plus size tops tu, maklumlah dah tua.. T_T

da!

2 comments:

  1. ohhhoho, memang lah tersangatnyer boleh ju-are oi! i have no objection! nanti kita promote suruh satu dunia like, kekekek~

    ReplyDelete
  2. supaya kita boleh menang and kita boleh berhotelan bersama!!!

    yey!!

    cepat kita promote untuk semua orang like!! :P

    ReplyDelete