Wednesday, December 1, 2010

welcome December!

right now i'm staring at a bunch of words - solvent classifications. seriously, tidak faham satu haprak pon! my friend kamini told me few weeks ago that i'll be having my viva last 29/11. when i confirmed back to the faculty, they said that one of the examiner was not free.. jadi apa boleh buat..?

viva ditangguhkan.

i need to wait patiently without knowing the exact date. berdebar tak? serious tak berdebar.. rasa bengaaaang je.. aku nak grad cepatlah gile!

but it's okay. it means that i have more time to study, more time to update those slides, and more time to godek-godek tambaha-tambah tolak-tolak apa yang perlu dan tak perlu. but still, oklah i mengaku ada nerves sikit di situ.

oh and more time to eat..

you know what? i'm getting fatter each day? setiap hari lemak terkumpul di perut adalah bertambah. haruslah menjalankan tanggungjawab masak hari-hari walaupun hubby kata hmm i pun makin gumuk juga..jadi kami berdua berhadapan masalah bersama. marilah jadi obes bersama-sama! *stress*

dah lah, nak pi cari resepi menguruskan badan..


No comments:

Post a Comment