Tuesday, December 28, 2010

red hot!


the red hot chili papers - not.. kasut wedding nora merah menyala! i loike! hehe...

---

bila lagi nak pakai kasut merah mak ngah macam ni selain dari yang berani? aku tak berani. untuk sesiapa yang nak kahwin, bertemakan warna merah, seswaaaaai lah sangat! bila lagi? time wedding sendri lah..

i like the theme. hot red and black.. black tak mendominasi. merah cili nampak menyerlah sangat.. but i can't imagine myself wearing bright red..aku silau sendiri nanti..


oh sibuk nye yours truly, pengantin lelaki dah tukar baju sebab kami lambat sampai. majlis start 12.30 lagi, aku samapi 3.30.. dah tak de orang. felda sungai koyan sangat jauh tahu! jadi aku boleh dimaafkan kan?

to my dear friend NORA, congrates! nanti mai la kl lagi. u kan teman shopping i sampai duit kopak..:P


2 comments:

  1. wow, nice pic of shoes! mesti brother-brother red hot chilli pepper suka. kalau diorang tau mesti diorang nak bagi kugiran free... okay, sorry, aku merepek je~

    ReplyDelete
  2. weh lama gile tak layan red heot chili pepper kan? zaman nostalgia tu...

    haha, aku teringat aku beli kestdia end up bukan taste aku..huhu..

    ReplyDelete