Thursday, December 23, 2010

I love Christmas decos!!

one utama new wing

mid valley

this coming Christmas, its worth searching for a parking spot for AN HOUR so that we can see those lovely Christmas decorations. because Christmas is near with new year and year end sale, all those big shopping complex like mid valley and one utama are like compete with each other with their decos!

my fave;

mid valley - tu pun sebab compare 2 tempat je...

sebab apa mid valley? - those teddies are super huge!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! and still look cute.. and i saw this one toddler meronta-ronta nak teddy bear tu...nak bawak balik rumah kot. i wonder macam mana bapak dia nak masukkan dalam kereta kalau dia boleh beli bear itu. masukkan dalam lori kot..i wonder macam mana diorang bawak masuk teddy bear besar tu kat centre court. pakai kren ke weh?!

super nice, super cute..love it.... hehe :)

4 comments:

  1. i know right?!! i've been to one utama. it's so beautiful! try pergi pavillion! you gonna like it there~

    ReplyDelete
  2. pavillion?! the first and the last time pergi pavillion was WITH YOU! hehe.. by 1 jan still ade lagi tak decoration tu?? nak buat le tour...

    ReplyDelete
  3. aku g kat jj bukit indah, krismas tree dia sampai 3 tingkat buat dengan botol mineral 1.5 L tu. kreatif beb..masuk masia book of record rasenya...

    ReplyDelete
  4. yeke fashya?! waah masing-masing nak menunjukkan kekretifan memasing ye!

    ReplyDelete