Monday, November 22, 2010

satu keburukan nyata selepas berkahwin..

hujung minggu merupakan hari yang ditunggu...

itu dululah..

sekarang lepas kahwin, sama ada balik rumah emak di kepong atau bermalas-malasan di rumah..

ooooh, bermalas-malasan di rumah atau membuat kerja rumah...

tak perlu ke shopping kompleks atau tengok wayang dah..sebab dah duduk bersama. dulu lain, nak jumpa kena pergi tempat-tempat macam tu lah! dating kannn...

sekarang dating kat rumah je..

tapi feveret i pergi jalan tengok baju kat pusat membeli belah! biarlah tak beli pun..

atau pergi pantai sambil tengok ombak...biarlah tak mandi pun...

atau jalan-jalan naik kereta tengok bunga..!

haish tak kira, weekend ni kena pergi jalan jugak mane-mane pun okay, ye encik azmi? ;P

2 comments:

  1. hahahaah
    gitulah gayanye
    semua berubah..bila ada anak lagi berubah. lagi dasat
    tp mmg kena dating2 gak lah

    ReplyDelete
  2. ha'ahkan dayu, takut pulak nak ke fasa seterusnya (ada anak)nanti musnah tak masa bercinta tu?? hope dapat dating sampai tua :P

    ReplyDelete