Sunday, October 10, 2010

stress melampau tak ada kena mengena dengan hal kahwin

setiap post ada cerita hal kahwin. sebab aku mahu kahwin so everything perlu cerita pasal kahwin. plus, nak cerita pasal kerja tak berapa seronok sebab most people will not understand all the terms ka apa ka. but latest, kad kahwin sudah selamat diedarkan dan dalam proses pengedaran..

this two weeks, sangat terseksa sebab rasa sangat katak bawah tempurung. internet connection tak ada atas sebab sebab tertentu. diri sendiri yang pekerjaannya sangat memerlukan phone line and internet connection ini bila tak ada mula terasa sangat meroyan. nak call supplier terpaksa call pakai handphone sendiri, nak email orang terpaksa menumpang di pc orang lain.

oh sorry kerana merungut pasal kerja.

by the way, had fun di pwtc sebab ada wellness exhibition. semua spa dan natural products, tea, madu supplements, makanan kesihatan semua ada jual kat situ. dan jumpa oli, kamini, arbainah..oh i really miss you guys..sempat edar kad kahwin juga.

lepas tu singgah rumah dina, ada makan-makan, thank God tak sesat. jumpa yah and suzy yang lama tak jumpa tu. edar kad kahwin juga.

and tahu juga yang yah baca blog ini. thanks yah. i segan sebenarnye, hehe..

azmi pun menjalankan misi memberi kad kahwin.. ya nampaknya beliau juga bersungguh-sungguh dalam misi kahwin ini. i like..:)


kad kahwin adalah dari gedung kad kahwin. aku sangat suka. service pun bagus. kad semua cantik-cantik..silalah pergi sane untuk tempah kad kahwin anda ye!!!

ok, end here.

2 comments:

  1. Ajue, I love the card. Sweet and simple. Am so looking fwd for your wedding. xoxo

    ReplyDelete
  2. yah! finally komen juge!

    and thanks aku suke juge card sendiri. hehe.

    am soo not looking fwd for my wedding.

    chuak! :P

    ReplyDelete