Sunday, October 3, 2010

post untuk sekali seminggu

sedang dengar gamelan lambang sari..

niat di hati nak mainkan masa hari kahwin nanti. ok ke? so far aku lihat beberapa majlis yang ada team gamelan untuk mainkan gamelan secara life. i pakai mp3 je boleh? ada macam time konvo tak? time konvo kat u.km dulu masa nak ambil skrol depa pasang lagu gamelan..

sekarang i sangat sibuklah nak uruskan itu ini. bilik tak payah cerita. penuh dengan barang. rumah dahlah sempit. tapi adalah progress untuk minggu ni. dah sorting doorgift yang buruk buruk untuk mintak tukar kat kedai kat nilai 3. kejap lagi kot. tu pun kalau sempat. duit dah terasa macam tak cukup ni. bajet macam lari.. macam mana ni?

well, masa buat perancangan dulu, tak termasuk belanja rumah sewa dan isiannya. semua tumpu pada hal kahwin. hal majlis. tapi insya-Allah boleh menghadapinya kot. tak lama je pun, tak sampai sebulan pun lagi. kad pun dah siap. siapa yang nak attend, sila bagi alamat, nanti aku pos kad raya eh tak kad kahwin.

anywhoo... sekarang ah tak berapa nak peduli dah. semuanya dah setel kot. penatlah asyik fikir hal majlis ni. cepat cepatlah datang majlis supaya tak payah nak fikir dah..terasa nak pergi pantai mandi laut kat cherating..:P ah bestnye..


No comments:

Post a Comment