Friday, October 29, 2010

besok adalah harinya

sepanjang perjalanan menydiakan kerja kahwin akhir nya besok adalah acara kemuncaknya. aku patut bersyukur sebab ramai sangat yang membantu hari ni. tolong bungkus telur, masak gotong royong macam ni takkan jadi kalau takda sedara mara and kawan kawan mak. maklumlah, family kecik, kawan-kawan line-dance mak tu yang banyak tolong sebenarnya, meredakan fikirannya, memberi idea bernas-bernas, bagi pinjam barang, tolong simpankan barang, tolong cari bunga. kebanyakannya kawan mak and mak yang bantu..

jadi terima kasih team d'manja - well its my mom's line dancing group. memang sporting habislah.

esok adalah harinya. jadi lepas ni kak su, ika, suganti, hema and kak putri sure dah tak dengar bising-bising aku mengeluh lagi. don't worry kak putri, blog pengantin saya takkan terjah dah pasnih. haha! selalu kalau pi buat lab, mesti skrin komputer kat office terpapar gambar pelamin lah, deko hantaran lah. haha kantoi dah..

by the way esok adalah harinya. jadi harapan aku semuanya berjalan lancar.

1 comment:

  1. aminnn..happy wedding day zura.may ALLAH bless in your ceremony.

    ReplyDelete