Tuesday, September 14, 2010

oh my card!

card tak siap lagi!

yer the invitation cards which is the second most important thing in a wedding itu tak siap lagi. by the way, before this abah kata tak ape, bagi cepat nanti orang lupa...

so hari tu balik kampung...

semua orang tanye eh kad kahwin mane? ooooh tak siap lagi abah kate..

bila dah 10 orang tanya benda yang sama, mahu tak cuak ke abah aku tu? lepas tu ngarok sama aku, pi la bagitau orang tu suruh buat kad kahwin cepat sikit..

aku dah 'what the....'

aku baru je email kat orang tu LAST WEEK exactly before raya yang oh, this is our correction for map and text. its ok, dapat lepaih ghaya pon tak pa..sorry kitorang lambat..see, lamabt reply, jadi lambat dapat kad. jadi kat sini, aku yang lambat reply, sebab pening nak cari map, betulkan map, nama mak salah lah lah zulkaedah salah ejalah entah ape-ape lagi..

seriously, bab map memang pening arh!

jadi kalau dah sebelum raya aku email kate macam tu, haruslah, minggu depan orang itu baru nak start kerja sebab beraya sakan dan sambut perayaan satu malaysia khamis ni, lepas tu, minggu depan-depannye baru nak send balik all the corrections kat aku, then baru nak confirm okeh boleh print..

agak-agak sampai bila agaknya aku kena tadah telinga dengar abah bising kad dah siap ke belum?

jadi aku sudah berkeputusan..

aku buat kad sendiri.

haha, jadi nantikan..nantikan...:P

No comments:

Post a Comment