Saturday, September 11, 2010

er..selamat?

biasalah tu, kalau nak post blog time-time gini mesti nak ucap selamat hari raye..
isk..

wll selamat hari rayelah buat semua..this few days, selain mendermakan darah kepada nyamuk nyamuk yang super banyak kat sini, makan ketupat tak ingat juge, makan rendanglah segala bagai. but, this time raya okaylah kot sebab baju raya aku a bit panas..heh..aku still nak pergi memburu baju kurung cotton yang sangat 'in' sekarang. aku memang suka benda tengah 'in' woh..

haha..

and this time, my family and i ada dekat rumah singgah family aku kat kedah ni. maka seronok a bit lah. boleh layan astro, layankan lagu-lagu lame hari raya yang direka cipta entah apa-apa bunyiknya, and cerita-cerita lame macam jangan pandang belakang congkak, dan sifu and tongga? kenapa ulang kat 2 siaran? but so far, apelah ertinya raya pada aku yang dah nak kawin ni..but still aku dapat duit raya okeh.. malu i..

jadi lagi sekali lah, selamat hari raya.

oh, and maaf zahir batin..:)

No comments:

Post a Comment