Wednesday, September 22, 2010

di kala kesejukan..

semalam sudah ambil doorgifts ittew.. nice and murah..and sempat bawak balik ke kepong supaya tak perlu angkut 'berbakul-bakul' bakul mendaki tangga ke tingkat 5. jadi lebih baik drive ke kepong, angkut naik lif ke tingkat 8. nak buat macam mana, hidup ku sepanjang hayat di rumah flat..

and emak sangat excited apabila menyerahkan tugas menghias doorgifts. kawan emak banyak jadi mereka semua vounteer untuk buat.. :) dah tak risau dah kat situ. they also give us ideas to decorate them, and mak asyik call untuk mintak approval,and i just said,

"buatlah apa yang perlu dibuat. asalkan cantik... ;)"

apa-apa pun kena juga melibatkan family in this wedding matters. nanti mereka terasa dihargai. ok lah, wedding aku but takkan aku nak buat semua and semua pakai kepala otak aku je kan?

i'm sure the doorgifts will turn out nice.

luv u all.. :)

No comments:

Post a Comment