Thursday, September 16, 2010

a bit of souvenir

ketupat ini ahmad nawab yang punya...

hola!

selamat hari satu malaysia. by the way, aku still confuse kenapa kita cuti hari ni? heh, selamat bercuti. rindu sangat nak makan ketupat dengan rendang ayam, jadi balik rumah je mak sedang bungkus ketupat pulut. actually, bukan untuk aku permustautin tetap ini, tapi untuk adik lelaki yang balik hari ini. he just got back from france negara bertuah, and back for good. dan ketupat juga untuk adik perempuan yang nak balik ke perak supposedly hari ini tapi memandai kata nak balik besok. so off she goes, i'll be head back to bangi sekejap lagi. yes, my siblings are everywhere, lepas ni si adik lelaki nak pergi johor pulak untuk kerja. haha, exchanging places lah kita nampaknya..

so sebab beliau si adik lelaki pulang, suka bawa souvenir best - and pricey. nak beli sendiri kat sini tak mampu, jadi dia beli kat sana yang konon murah BANYAK sebab in Euro. whatever, as long as kakak dapat hadiah banyak.

and i asked, eh dekat austria pun ada jual brooch keeee?

and i just love this face embroidered long sleeves t-shirt.

thanks a bunch. i'll wait patiently for your wii to come okeh? itu macam janji kan?

oh, berbalik ke alam nyata. besok sudah kerja, hari ni cuti, there's a lot of things to do hari ni. berhajat nak pergi ukur tingkap di rumah baru *wink* and beli langsir di nilai 3. well, rumah baru and langsir di nilai tiga hanya berjarak 10 minit. new home yang cantik best best cantik tu dah ada ini,

macam henry golding kate - chantiquenyeeeeeeeeee...

i just love it! love love love..and i got a sewing machine too! untuk menjadi seorang surirumah berjaya dengan menjahit baju bayi tahun depan, haruslah ada satu bagi kegunaan sendiri. OMG sudah berangan! haha, tidaklah.. kan dari dulu lagi berhajat nak merembat mesin jahit emak dulu? so i got it.. yey lagi..

okay dah lah, selamat hari raya!

No comments:

Post a Comment