Monday, August 2, 2010

bukan couldn't sleep LAH

just can't wait to watch avatar the last airbender. kept on watching the trailer and the making of it. teruja sangat. and jasper is one of the main actor too!

do you know that jasper is quite cute in Twilight saga : eclipse? nak berpaling tadah from edward pun ada juga. baha!

anywaaaaaaaaaaaaaay..

not much to write here. hanya melepaskan gian untuk menulis saje. untuk menaip dan untuk memberitahu semua orang aku nerves tak habis ni macam aku sorang je nak kawen kan. but never mind about that. i am happy and blessed sebab so far masalah tak ada lagi. HoPeFuLlY SeMuA bErJaLaN LANCAR! barang hantaran ada afew tak beli lagi. tapi sekarang mega sale, kaki gataaaaaaaaaaaal sangat nak jalan and tapak tangan kiri pun gatal tak terkata. aku nak shopping sekarang jugak!

by the way, pa system is on! drama sebabak je tu. dengan perjanjian yang dibuat adalah: please dj, be professional. hopefully tidak buat lawak kurang pandai.

aku juga nak book gamelan tapi aku rasa tak kot..

hopefully azmi dah boleh mula uruskan hal borang kahwin tu. o shit hiv test dulu or borang kahwin dulu ye? gosh! aku lupa aku tak buat hiv test lagi.. argh..

rumah sewa pun kena start cari dah sekarang. duit juga kena simpan sikit untuk beli perabot kalau tak berbaring berdua di lantai sejuk. ayam mentah kena masuk dalam peti ais jugak kalau tak macam mana nak masak ayam merah tu? kena beli peti ais pulak. tv juga kena ada. kalau tak kena tengok koleksi peribadi cerita cerita cd dalam komputer. haish. mana tak nerves macam ni.

boleh tak malas nak fikir?

peace!

No comments:

Post a Comment