Sunday, July 18, 2010

the wedding prep

aku sudah nekad aku harus buat ini supaya aku tidak lost? ye aku selalu lost woh dalam kepala hotak aku nih banyak benda berlegar legar tapi dah tak tersusun, mane satu mane tah..tu yang menimbulkan tekanan yang tak perlu pun sebenarnya..so here goes the list.

pre wedding:

  • finalize guest list
  • kad kahwen
  • edarkan kad kahwen
  • penanda arah
  • tq tag
  • wedding songs
  • bunga tangan

majlis 301010:

  • baju nikah
  • kasut nikah
  • pelamin
  • makeup
  • baju sanding
  • kasut sanding
  • bunga pahar
  • pengapit lelaki
  • pengapit perempuan
  • dewan
  • catering
  • hiasan meja beradap
  • set mangkuk meja vip
  • set meja +kerusi+hiasan dewan
  • bunga manggar
  • meja kek
  • kek
  • PA system
  • pengerusi majlis
  • photographer
  • kompang
  • door gift - semua tetamu (approx 1000)
  • door gift kiddies (200)
  • door gift VIP (200)
  • bunga telur for vips
wooo..sikitnye purple (noted that purple = done) ! but most of the BIG things like dewan, catering, dewan, pelamin, baju sanding, makeup, photographer everything that needs deposit payment, semua dah setel kot. oh ya! one more thing..! kad kahwin kami tak tempah pun lagiii..yeah..itu dalam masa terdekat ni.kalau susah sangat aku fotokopi je, boleh? korang buang jugak nanti kan..haha kedekut..

ok, just focus on these things, harus tak boleh nerves dah..

sneak peek of my E day months ago :)

tak delah grand pun..*smile*

No comments:

Post a Comment