Saturday, July 17, 2010

saki-baki cameron

sedihlah macam ni, bunga bunga semua dah layu, dah kering, dah BUANG, tapi nasib baik ada sikit yang tinggal buat kenangan.

before

after

tapi after pun not that bad la, kalau banyak mesti lagi cantik. sempat selamatkan yang merah aje. yang warna lain seems can not survive, dia jadi hitam dan tak nak kering. so, after this, if nak beli bunga, i should buy the red one. cantik pun cantik.. and below is the pic of my pot garbera tu. dah jadi macam ni dah rupanya..


aarrggh! sedih tau layu semuanya. tak pandai jagalah aku, mungkin selalu kata sedih kat dia sebab keluar bunganya kaler putih..kan kita tak boleh cakap benda bukan bukan kat pokok nanti dia layu..? bahaha, percaya. yang ni aku ambil gambar 2 hari sebelum. by the time now, haruslah botak semuanya tinggal tanah ajerh. semalam aku pergi nursery kat area bangi ada jual garbera pot weh! jadi oklah terus nak beli nanti babailah bunga cameron highland ingat tempat ko je ada jua pot garbera. ok, berlagak..

but still mesti ada something precious macam ni untuk bawa balik sebab konfom tak layu;



takpelah nanti pergi lagi.. ikut simpang pulai terasa dekat sikit, jalan pun tak pening, tiba-tiba dah sampai. takdalah jalan berselirat macam ikut kat tapah tuh..

daa!

No comments:

Post a Comment