Sunday, July 25, 2010

dah tempah kad dah!

okay takda gambar untuk sebarang aktiviti. jadi semua tulisan je. boleh aku lupa bawak phone aku semasa sedang merayau di pameran kerja kawin kat kompleks kraf tu? pelamin memang the vass arh!

anyway, ni memang first time pergi pameran pengantin. lagi 3 bulan nak kawin baru terhegeh-hegeh nak pergi kan. aku ingat nak pergi next week nye event kat aeon wangsamaju. tapi tiba tiba azmi ajak pergi kompleks kraf hari ni. terus nak i love you sampai mati. sumpah kalau aku ajak tak pergi kot.

jadi pameran ni seminggu jugaklah sebab selama ni kalau pameran pengantin ada 3 hari je time hujung minggu. ni tak, besok hari isnin pun boleh datang. tapi tak taulah promosi nye macam mana. mungkin kurang sikit orang? tapi aku berjaya tempah kad kahwin terus hari ni. i mean kami. harga boleh tahan, design pun unik. ada yang ekslusif, ada yang comel! jadi hopefully kad yang jadi tu cantik. if all the service okay, then aku akan promote kat sini ye...

yeah itu saje hasil hari ni. at least everything BIG dah setel.. lain yang remeh-remeh je tinggal. eceh, doorgift yang berlambak tu remehlah konon. dah argh, aku dah pening..

ada orang nak sponsor spa urut urut kepala tak? :p

No comments:

Post a Comment